Virtual Office Angels

Missie en kernwaarden

Een betrokken secretariaatskantoor met een duidelijke missie:
we gaan voor de beste ondersteuning om bij te dragen aan het
succes van onze opdrachtgevers.

We Support Your Success

Kwaliteit

Hebben continuïteit en kwaliteit een hoge prioriteit binnen de organisatie maar ligt er te veel werk om dit goed te kunnen waarborgen? Dan is outsourcen wellicht de  oplossing. Door jarenlange ervaring en een professioneel team kunnen wij directies en bestuurders professioneel ondersteunen.


Geen opdracht is hetzelfde. Wat de vraag ook is, uw belangen en wensen staan voorop. Niets is leuker dan het ontvangen van positieve feedback. Daarom werkt ons team elke dag hard aan verbeteringen om jouw doelstellingen te behalen. Wij anticiperen op zaken, zodat directie- en bestuursleden zich zoveel mogelijk op de eigen business kunnen richten. Wij zijn daarbij continue op zoek naar verbeterslagen om zaken efficiënter te laten verlopen en kosten voor onze opdrachtgevers te besparen. Daarnaast blijft het onze ambitie om onze dienstverlening verder te professionaliseren.


Wij streven naar een hart tot hart verbinding met onze klanten.

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij heel belangrijk. Alleen dan kunnen wij tot de beste resultaten komen. Als er een hart tot hart verbinding is, wordt het werken met elkaar zoveel leuker. Wij houden van ons werk, maar dan helemaal!


Samen maken wij de puzzel compleet.

Ons gedreven team bestaat uit dames met aanvullende kwaliteiten. Wel zo fijn omdat wij zo perfect kunnen inspelen op de diverse behoeften van onze klanten. Een sterk team bouwt met elkaar, vertrouwt elkaar en kent zijn eigen kracht. Zo’n team zijn wij!


Bij ons blijven mensen plakken.

Vele opdrachtgevers zijn al meer dan 10 jaar klant bij ons. Daar zijn wij heel trots op! En wij weten inmiddels wat onze kracht is. Zorgvuldig omgaan met alle gegevens. Altijd meedenken en liefst een stap vooruit zijn. Hoe kan het efficiënter? Waar kunnen we besparen? Wij gaan niet voor de korte termijn winst, maar voor de lange termijn relatie.

De dames van ons team blijven trouwens ook plakken. En waarom zou je niet blijven plakken op een plek die goed voelt?


Vooruit denken. Vooruit doen.

Pro-actief heet bij ons gewoon ‘logisch nadenken’. Door onze ervaring zien wij vaak al werk aankomen dat wij met alle liefde uit handen nemen van onze klanten. Ook als er voorbereidend werk nodig voor een vraagstuk, voeren wij dat direct uit zodat beslissingen snel genomen kunnen worden.


Tussendoortjes zijn voor ons geen probleem.

Wij snappen bij Management Assistance heel goed dat er ook zaken zijn die je van tevoren niet kunt plannen. Dat er last minute vragen of situaties ontstaan die om een snelle en goede oplossing vragen. Ons team is zo op elkaar ingespeeld dat wij altijd ruimte hebben voor onverwachte tussendoortjes.


Goed werk leveren. We kunnen niet anders.

Goed werk staat bovenaan onze agenda. Dat betekent dat ons team altijd in ontwikkeling is en zich regelmatig bijschoolt. En óók belangrijk: wij leveren het werk binnen de afgesproken termijn en zijn altijd bereikbaar voor onze klanten.


Nieuwsgierig geworden wat Management Assistance voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Ons team

De dames in ons team functioneren zelfstandig met passie voor hun vak en ieder heeft haar eigen kwaliteiten. Opdrachtgevers worden meestal gekoppeld aan één van de dames, maar bij afwezigheid nemen we elkaars honneurs waar, zodat jouw continuïteit gewaarborgd blijft. In ons team versterken onze persoonlijke en zakelijke kwaliteiten elkaar.

Jouw virtual assistants, 

reddende engelen, super assistenten, office toppers oftewel virtual office angels zijn:

Carolien met vleugels

Carolien

Founder & Virtual Assistant (VA)

Hanneke met vleugels

Hanneke

Virtual Assistant (VA)

Daniëlle Engel

Daniëlle

Freelancer & Virtual Assistant (VA)

Colette Engel

Colette

Freelancer & Virtual Assistant (VA)

Virtual Office Angels

Ook aansluiten als

Virtual Office Angel?

Eveline met vleugels

Wat anderen zeggen over onze samenwerking

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ze weten welke backbone er nodig is om een vereniging of bedrijf goed te laten draaien
In de 5 jaar dat ik in het bestuur van het NIRV actief was, heb ik intensief samengewerkt met Carolien en haar team. Ik kan de samenwerking het beste omschrijven als professioneel, betrokken en aangenaam. Dat vaker al iets gedaan was zonder te vragen. Ze weten welke backbone er nodig is om een vereniging of bedrijf goed te laten draaien en zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. 


Jacques Jetten - Managing Partner Aeternus

Ms. Nameless
Add Your Stars
Betrouwbaar, nauwkeurig en bourgondische glimlach :-)
Als voorzitter DCFA heb ik heel plezierig met Carolien gewerkt en kan haar dan ook van harte aanbevelen als management ondersteuning! Betrouwbaar, nauwkeurig en bourgondische glimlach :-)


Hans Minnaar - Managing Partner Florijnz

Hans Minnaar
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een prettige mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering

Management Assistance helpt ons onder meer bij onze boekhouding, administratie en telefonische receptiefunctie. Dit gebeurt accuraat en met een prettige mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering.

Management Assistance is bereid om zich te verdiepen in onze achterban en weet hier op een juiste manier mee om te gaan. Dit is erg belangrijk voor een patiëntenvereniging.


Robert Scholten - voorzitter DystonieVereniging

Robert Scholten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Nauwgezet, gedisciplineerd en perfect
Carolien heeft ons (Rewin West-Brabant) uitstekend ondersteund in het opzetten van een aantal direct mailings. Nauwgezet, gedisciplineerd en perfect ingevuld en met flexibiliteit om zich aan te passen als wij het tempo niet konden halen! Ronduit...uitstekend!


Cees Nuijten - Adviseur Acquisitie Rewin

Cees Nuijten
Ms. Nameless
Add Your Stars
Typemachine