Carolien engel en veer
Carolien engel en veer

Over beschermengel "Carolien"

Grappig weetje: mijn tweede naam is "Angel"ina. ;-)

Sinds 2001 ben ik als zelfstandig ondernemer actief in Management Assistance. Wat ooit begon met freelance ondersteuning is uitgegroeid tot een secretariaatskantoor ter ondersteuning van multinationals, branche-, beroeps-, bedrijfsverenigingen, stichtingen, MKB-bedrijven en trainingsbureaus.


Daarnaast bouw ik sinds 2020 aan de MA Community, een community voor freelance virtual assistants die zichzelf beter willen profileren. Ook dragen wij onze kennis graag over aan studenten door middel van stages en gastlessen.


Het is mijn passie om in mijn werk uitdagingen te zoeken. Telkens nieuwe manieren verzinnen om het werk nog efficiënter en beter te kunnen uitvoeren. Het kan bijna niet gek genoeg zijn, daarom werk ik ook graag op topniveau bij grote multinationals . Je best doen voor elkaar om zo tot een optimaal resultaat te komen.


Dat laatste geldt ook in mijn privéleven. Lekker koken voor vrienden en familie is één van mijn hobby’s, die zeer gewaardeerd wordt overigens. Ik hou van reizen, vooral ver weg. Fotografie is een van mijn hobby's. Ik heb er zelfs een vakopleiding voor gevolgd. Hoe ruwer de omstandigheden, des te interessanter de foto’s worden. Verder probeer ik regelmatig te sporten en één keer per jaar sta ik op de latten in Italië.


Met mijn man en zijn twee jong volwassen dochters gaan we regelmatig een hapje eten. En met onze honden (teckel Otje en Friesche Stabij Sanne) wandelen we graag in het bos.


Mail Carolien