communicatie

Communicatie

Je achterban altijd op de hoogte

Support Your Success!

Je achterban is altijd op de hoogte als de communicatie goed verloopt. Dit kan door verzorging van de volgende werkzaamheden:


  • Voorbereiden van nieuwsbrieven
  • Plaatsing van social media content op social media kanalen
  • Samenstellen van mailingbestanden voor diverse doeleinden

Wat anderen zeggen over onze samenwerking

Maiko van der Meer
Maiko van der Meer

Board Advisor

In de periode 2015/2016 heeft Carolien met haar bedrijf ons bedrijf Marine Harvest Consumer Products ondersteund bij het opzetten van een nieuw Europees hoofdkantoor. Dit omvatte vele internationale contacten en de gebruikelijke secretariële werkzaamheden. Zij en haar team hebben dit op een zeer deskundige en plezierige manier gedaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
Erik-Jan Hennis

Financieel Directeur  Sandstep Healthcare | Voorzitter NiRV

Carolien and her bureau Management Assistance are a true asset to our foundation.

She is a true entrepreneur herself and is therefore perfectly equipped to proactively support management.

With her team she does not only provide secretarial work but also assists in admin, event management and website content management.

Marianne Carriere
Marianne Carriere

Eigenaar Lumin BV

Management Assistance is voor Lumin een betrouwbare partij die ons secretarieel ondersteunt met taken zoals coördinatie en planning van trainingen en coachingstrajecten, agendabeheer en facturatie. Het voelt als een zelfstandige en betrokken collega, ondanks dat 90% van het werk remote gebeurt. Ook een prima flexibele oplossing voor andere MKB’ers. Je schaalt op in weken dat het druk is en mindert in weken dat het niet nodig is.
Typemachine