Eveline met vleugels
Eveline met vleugels

Over onze office (b)engel "Eveline"

Mijn naam is Eveline Oome. Ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (14, 12 en 9 jaar).

Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag onder de mensen. Als hulpouder op de school van mijn kinderen of als vrijwilliger kledingcommissie bij onze hockeyclub draag ik graag mijn steentje bij. En ben ik geen vrijwilliger of hulpouder dan moedig ik mijn kinderen langs de lijn aan. Mijn oudste zoon heeft mij “aangestoken” ook weer muzieklessen te volgen. In 2018 ben ik hier weer mee begonnen. Het is zo ontzettend leuk, gezellig en leerzaam om met een groep mensen muziek te maken. Elke week repeteren we met onze Harmonie, wat een serieuze aangelegenheid is maar waarbij een gezellige “derde helft” ook zeker niet ontbreekt. Naast muziek maken ben ik een liefhebber van leesboeken, haken en gezellig borrelen met vrienden.


Begin 2014 ben ik als freelancer bij Management Assistance gekomen en sinds januari 2017 in vaste dienst. We zijn een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. We kennen elkaars krachten en weten deze te benutten.


Werken voor verschillende opdrachtgevers houd me scherp en zo blijf ik steeds uitgedaagd. Je weet nooit wat de dag je gaat brengen. Een telefoontje of mailtje kan je planning van die dag veranderen. Het is voor mij altijd een leuke uitdaging om te zorgen dat alles binnen de planning wordt uitgevoerd. Hier krijg ik veel positieve energie van.


Ik ben iemand die graag voor een ander klaarstaat, een ander helpt, ondersteunt of structuur aanbrengt, zowel privé als zakelijk. Door mee te denken met de ander zie ik vaak veel mogelijkheden en kansen in bijvoorbeeld processen.


Zijn er uitdagingen waar ik je mee kan helpen?


Mail Eveline